24 Mayıs 2012 Perşembe

TRENDYOL HOME KOLEKSİYONU


Trendyol.com, “Trendyol Home” adıyla ilk defa ev tekstil ve dekorasyon ürünlerini üyeleriyle buluşturuyor. Yaratıcı tasarımlar, ev tekstil ürünleri, dekoratif objeler ve daha pek çok hediyelik eşya seçeneklerin bulunduğu koleksiyon % 60’a varan indirimlerle 23 Mayıs 2012 tarihinden itibaren satışta olacak. 

Gözde marka ve tasarımcıların özel ürünlerini üyelerine sunan Trendyol.com, üyelerini mutlu edecek sürprizler yapmaya devam ediyor. Ev tekstil ürünlerinin satışına başlayan Trendyol.com, yatak odasından salona evinizin her odasında şıklık yaratırken, modern tasarımlarıyla da rahatlığı sunuyor. Nevresim, pike, yatak örtüsü, havlu ve dekoratif yastıkların bir arada bulunduğu koleksiyon dikkatleri üzerine çekiyor. 

Mutfak koleksiyonun da bulunduğu Trendyol Home kendinize ve sevdiklerinize güzel yemekler pişirmeniz için en güzel ortamı yaratıyor. Bu koleksiyonda mutfak aksesuarlarını farklı seçeneklerle bulmak mümkün. Trendyol.com’un size özel dokunuşlarla hazırladığı koleksiyonda romantik ve biraz da provence havası hakim. Hayata renk katan bu ayrıntıları görmek için trendyol.com adresini tıklayabilirsiniz.