26 Haziran 2012 Salı

FIRATPEN ile Dekorasyon

Fıratpen, mimari ve dekoratif beklentilerimize alternatif pvc pencere çözümleri üreterek evlerimizi renklendirmeye devam ediyor. İhtiyaca uygun pvc pencere modelleri hayatı daha da kolaylaştırmak için tasarlanıyor. Özellikle dar alanlarda daha fazla hareket alanı yaratan ve 360° dönebilen pivot pencereler yuvarlak ve diktörtgen olarak kullanılabiliyor. Kombi ve mini fırınımdan dolayı kullanamadığım pencereler artık çok daha işlevsel.


Untitled

Bir müşterimizin yazlığı için talep ettiği “daha fazla yaşam alanı” katlanır pvc pencere ile çözüme kavuşturuldu. Artık deniz tamamen ayaklarının altında. Kendisi son derece memnun.

Untitled

Otomatik Sürme pvc pencere sistemleri de çözüm ortaklarımızdan biri. Tek kanadın ölçüsü kadar boş alan yaratan sürme sistemlerini katlanır pencerelere göre daha dar alanlarda tercih ediyoruz. Fransız balkonların önünde ise artık tamamen adaptörlü pvc pencere tercih ediyorum. Müşterilerim hem iki kanadı hareketli olarak açabiliyor hem de daha fazla oksijenin içeri girmesini sağlıyor.

Untitled

Altınmeşe, maun ve budaklı meşe renklerine eklenen sedir ve ceviz Türkiye’nin en uzun ömürlü ve gerçek doğallığa en yakın ahşap desenli renk seçenekleri. Ve yapılan özel anlaşma ile bu  2 renk 2 sene süresince sadece Fıratpen bayilerinde. Bu modellerle ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz, Fıratpen’in pvc pencere fiyatları sayfasından ulaşabilirsiniz. Monoblok panjur seçenekleri de hem pvc pencereyi koruyor hem de estetik bir görüntü sağlıyoruz. Zevkinize göre kepenk sistemleri de son derece zarif. Geçtiğimiz günlerde bir müşterimizin piyotin pencere talebini de Fıratpen ile çözdük. Artık müşterilerimizin ve mimarların taleplerine çözüm üreten firmalarla ortak hareket ediyoruz. Aynı zamanda uygun pvc pencere fiyatları ile de Fıratpen tercihimiz.

{advetorial}