3 Eylül 2013 Salı

3M Command ÇiftTaraflı Bant İncelemem

3M'nin pratik ürünlerini, özellikle benim gibi DIY seven ama DIY pratikliğini kazanamamış bünyeler ve/veya oturduğu evin duvarında iz bırakmak istemeyenler, mutlaka marketlerde kurulu reyonlarında görmüştür. 3M'nin iz bırakmadan güçlü bir şekilde yapışan Command serisi ise iddialı ürün serilerinden birisi. 

Aşağıda yer alan ürünleri denemek için incelemeye başladım ve açıkçası keşke ben kiracıyken bunlar olsaydı diye düşündüm, malum, kiralık evlerde sökülen çivilerin yerini doldurmak tam bir angarya!


Command serisinde, kimileri 1kg ağırlığa kadar dayanıklı, farklı ihtiyaçlara cevap verecek taşıyıcı aksesuarlar bulunuyor. 


Özellikle çok çerçeve asmayı seven bir insan olarak çerçeve askılarını çok merak ettim. Koridoruma yapacağım çerçeve kolajını bu askılarla hazırlamayı düşünüyorum.


Anahtar tarzı küçük ürünleri asmak içinse daha minik modeller var Command serisinde. Ben bunları dolap içlerinde, ince kolyeleri asarken değerlendirmeyi düşünüyorum. 


Kablo tutucular her evin ihtiyacı. Duvarda sallanarak duran klima kablomda bunları deneyeceğim. Yakında, Düzenliyorum Blog'da yerini alır..


İlk olarak seriden, 1 kg'ye kadar taşıma kapasitesi olan düz askıları denemek istedim. Kıyafet dolabımın rafında tuttuğum bilekliklerimi ve saatlerimi düzenlemek için pratik bir çözüm olacaktı.

Pakette yazan uyarıları okuyarak önce bandın kırmızı tarafını çektim ve askıların arkasına yapıştırdım. Sonra da bandın diğer tarafını kaldırarak dolaba yapıştırdım. Toplam süre, 2 dakika..


Bu askılara kazaklarımın yanında duran bilekliklerimi astım, tertemiz ve düzenli oldular ^_^


Banyo dolabımın içine de bir tane, saç düzleştirici gibi yatay yer kaplayan ürünleri dikey asarak yerden kazanmak için yaptım.. Banyo dolabının içine askıyı yapıştırıp, üst kabı çıkardığımda görüntü aynen böyle:


Bastırarak iyice sağlamlaştırıp,  bir saat bekledikten sonra saç düzleştiricimi askıya astım. 


Sonradan aklıma geldi, oda parfümü gibi ürünlerin yaptığı dağınıklıktan kurtulmak için de bu ürünleri kullanmak mantıklı olabilir bence. 



(*) Basın ürünleridir.

2 Eylül 2013 Pazartesi

Panjur ve Kepenk Sistemleri


Fırat, üretmekte olduğu PVC kapı ve pencere sistemleri içerisinde panjur sistemleri ve kepenk sistemlerini de üretmektedir. 


PVC malzemeden üretilmekte olan panjur ve kepenk sistemleri eviniz için estetik bir görünüm sağlayarak mimari değerini yükseltirken, güneş ışınlarına karşı sağladığı koruma ve hırsız güvenliği açısından sunduğu avantajlarla kullanıcısına çeşitli faydalar sağlamaktadır.



Panjur sistemleri, kutusu içerisinde bulunan yalıtım malzemeleri sayesinde %30'a varan ısı tasarrufu sağlamaktadır. Fırat panjur sistemlerini kullanan müşterilerimiz ek olarak ödediği panjur fiyatını bir süre sonra sağladığı ısı yalıtımı sayesinde amorti etmekte. Ayrıca PVC panjur sistemleri, diğer malzemelerden üretilen panjur sistemlerine göre panjur fiyatları ve uzun ömürlülük açısından çok daha avantajlıdır.



Kepenk sistemleri, evinizin görünümünü değiştiren ve doğallık katan estetik bir yapıya sahiptir. Kepenk sistemleri de, panjur sistemleri gibi yalıtım açısından pencerenize değer katmaktadır. Aynı şekilde PVC kepenk sistemleri diğer malzemelerden üretilen kepenk sistemlerine göre kepenk fiyatları açısından avantaj sağlamaktadır.


Panjur sistemleri ve kepenk sistemleri yaptırmak isteyen müşterilerimiz, internet sitelerimizde yer alan bayii listesinden kendilerine en yakın üretici bayiimize ulaşarak evlerine en uygun panjur ve kepenk sistemini seçebilir; panjur fiyatları ve kepenk fiyatları ile ilgili detaylı bilgi alabilirler.

Yepyeni pencere ve dekorasyonlarla yenilediğiniz evinizin emlak vergisi ödemesi ise Bonus ile çok kolay.
{advetorial}