10 Haziran 2014 Salı

PVC Pencerelerin Avantajlari


1. Enerji Tasarrufu

Pencereler, enerji ve maliyet tasarrufu sağlayan termal yalıtımda önemli bir role sahiptir. PVC pencere kapı sistemleri, alüminyum ve ahşap pencereler ile karşılaştırıldığında daha fazla yalıtım sağlar ve enerji-ısınma masraflarını azaltır. Artık pvc pencereler, en son teknoloji PVC profil ve üçlü ısıcam özelliğine sahip cam sistemleri ile bütçenize uygun ve etkin bir şekilde üretiliyor.


2.Sağlamlık

Ahşaptan yapılmış pencerelerin aksine PVC pencerelerin uzun bir hizmet ömrü vardır. Yüksek kaliteli pvc pencereler bozulmaya karşı dayanıklılıkları ve işlevsellikleri ile yıllar boyu fark yaratır. 50 yıla varan kullanım ömürlerini korumalarının yanısıra PVC pencereler harika bir yatırım aracıdır.

PVC pencere benzerleri ile karşılaştırıldığında hem daha uzun ömürlüdür hem de üretim süreçlerinde daha az miktarda enerji tüketimi oluşturur.

3. PVC Pencere

Yanmaz Yangın çıkması durumunda pvc pencere yanmaz. Sensor görevi gören PVC pencere ürünleri yangının ilerlemesini engeller. En çeşitli pvc pencereleri www.firatpen.com.tr adresinden inceleyebilirsiniz.

{advetorial}