30 Mayıs 2011 Pazartesi

Organize İşler Bunlar #2

Ev düzenlemesinde, hele hele mutfakta ve küçük alanlarda, bazı ekstra problem çözücülere ihtiyaç duyduğumuz çok oluyor. Yerleşmeyip devrilen tencereler, üst üste durmayan kapaklar, ay teflon tavam çizilmesin, dur ama düdüklü arkada kaldı sorunsallarının arasında yitip giderken, yetmeyen alanlar yüzünden yerleşemiyoruz bir türlü.


Aslında bu konuyu çözebilmek için şu amcalar yememiş içmemiş şahane çözümler getirmiş. Bazı örneklerin benzerlerini Türkiye'de IKEA'da bulabiliyoruz ama kabul etmek gerekiyor ki her bir araç süper kullanışlı, buyrun tıklayın, imkanınız varsa alın getirtin.



Şahsen ben teflon tava rafına hasta kaldım, alasım geldi, yakında bu siteden yüklü bir sipariş vereceğim galiba.

1 yorum:

  1. ben tavaları üst üste koyuyordum o zaman da alttaki metal kısım çiziyor zaman zaman ama tava rafı hakikaten çok güzel bir de tencere kapağı için olanlara bayıldım MC burayı da ihmal etmediğin için teşekkürler her ne kadar makyajcantam'a hala ulaşamıyor olsak da (ki bu sırada ben hala chanel mademoisselle dupe'unu bekliyorum ühühüh =((() bu bloğunu da çok seviyorum =)


    not:neden bilmiyorum google hesabım ile yorum yazmaya çalışırken sürekli bloggera kaydol sayfasına yönleniyorum o yüzden anonim yazmak zorunda kaldım

    sadık okuyucun buket y.

    YanıtlaSil