30 Aralık 2010 Perşembe

Samsung WF0800NCE 8kg Çamaşır Makinesi

Twitter’dan beni takip edenler bilir, geçtiğimiz hafta boyunca bir çamaşır makinesi krizi vardı bende. Aile yadigârı 30küsür yıllık Bosch çamaşır makinem bozulunca ne alsam derdine düşmüştüm. Önce kurutmalı modellere bakarken sonra aşırı fiyat yüzünden vazgeçtim. Kurutma makinesini de ayrı alırsam koyacak yerim yok o yüzden ekonomik bir çamaşır makinesi alayım dedim.


Samsung WF0800NCE 8kg Çamasır Makinesi’nin bana fiyatı çok uygun geldi. Internet fiyatı 800-1000 lira arasında seyrediyor genelde. Ben 10 taksitle Darty’den 850 liraya aldım. Perşembe günü sipariş verdim, makinem Cumartesi 17:30’da Horoz Lojistik ile teslim edildi. Hemen ardından saatin geçmesine rağmen Samsung servisi ricamı kırmadı ve gelip kurulum yaptılar. 50 TL verip 3 yıl ek garanti de satın aldım ne olur ne olmaz diyerek.

A enerji sınıfında ve 8 kg çamaşır alma kapasitesi var. Çok istediğim 15 dakikalık kısa programa da sahip. 15 dakikalık kısa programda en fazla 800 devirde sıkma yapıyor. Pamuklularda 1000 devir seçebiliyorsunuz.


Cumartesi akşamı renklilerimi 15 dakikalık kısa programa 30 derecede Perwoll Siyah Sihir, Yumoş ve Calgon kullanarak koydum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım, çamaşırlarda deterjan izi de çıkmadı pırıl pırıl yıkadı, ay bayıldım diyebilirim.

Sonra da uzun programa 60 derecede beyazları Pamuklu programında koydum, 100 devirde sıktırdım. 120 dakika sürdü sanırım bu program ama beyazlar temiz çıksın istiyordum istediğim gibi de oldu tertemiz çıktılar.


Ben bu makineyi almadan önce internette doğru düzgün değerlendirmesini ve fotoğraflarını bulamamıştım bu yüzden buraya yazmak istedim, Samsung WF0800NCE 8kg Çamasır Makinesi almayı düşünenlere yol gösterir umarım. Herkese temiz, mis kokan çamaşırlı bir yıl diliyor ve bu vesile ile iyi seneler diyorum : )


Edit, su alma sesi:

15 yorum:

  1. güle güle kullan canım. hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım. çamaşır makinası insanın eli ayağı.. yoklugunu düşünemiyorum bile.

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan. Bizim makina da Samsung, iyi geçiniyoruz kendisiyle (:

    YanıtlaSil
  4. Yalnız sıcaklık ayarı olarak 50derece olmaması biraz canımı sıkıyor.

    YanıtlaSil
  5. Renkliler biraz kirliyse ya da beyazlarla açık renkleri de atıyorsam 50 derece seçerdim. Artık yapamıyorum tabi ön yıkama koyuyorum.

    YanıtlaSil
  6. internetten çamaşır makinesi modelleri araştırırken bu blog çıktı karşıma. bu makinenin iyi olduğunu düşünüşorum ama hemen hiç yoruma rastlamadım. merak ettiğim şeylerin bir kısmını yazmışsınız ama merak ettiğim gürültü düzeyi. mutfakta kullanacağım için ve de mutfağın kapısı olmadığı için özellikle gürültü düzeyini merak ediyorum. zaten şu andaki makineyi de o yüzden çöpe yolluyorum!

    YanıtlaSil
  7. bilgi için teşekkürler, videoya gerek yok... zahmet vermek istemem.

    YanıtlaSil
  8. hizmet müthiş bu blogda... anında video eklemişsiniz, çok teşekkürler... kirli çamaşırları göndersem yıkarsınız bile sanki! :)

    YanıtlaSil
  9. yazmayı unutmuşum, aldım en sonunda... ama samsung değil, siemens. çok maceralı oldu. blogda yazdım...

    YanıtlaSil
  10. bugün bu makinayı spottan aldık 650 tl 10 taksit revizyonlu ürün.çok sessiz.kazanı değişik elmas kazanmış.bence hoş makine.

    YanıtlaSil
  11. hoş makine sessiz,ben revizyonlu üründen aldım spot 650 tl 10 taksit.yalnız garantisi 1 sene sorun çıkarmassa mesele yok.

    YanıtlaSil
  12. benimde samsumg camısır makınam var 4 sene oldu alalı servisinden hic menmun kalmadım su sellektorunden dediler degiştirdiler yapamadılar deterjan kutusun dan dediler 15 gün oldu makinam olmadı komsularda yıkıyorum servis hic işe yaramıyor

    YanıtlaSil
  13. servisi hic işe yaramaz

    YanıtlaSil