1 Ağustos 2011 Pazartesi

Nostaljik Tel Dolap ve Şifonyer

Çok gecikmeli yazıyorum ama valla anca sıra geldi, epeydir de görüşmedik sevgili Düzenliyorum okurları. Bundan birkaç ay evvel Izmir’de mobilya fuarı olmuştu, biz de yeni evlenecek olan arkadaşlarımızla beraber gezmiştik.

Fuarı genel olarak hiç beğenmemiştim, görücüye çıkan mobilyaların çoğu vasat ve fazla arabeskti. Sadece bir standda gördüğüm eski usul Tel Dolap ve şifonyeri çok beğenmiştim.

Nostaljik Tel Dolap ve Sifonyer
Ben genel olarak pek “vintage” insanı değilimdir. Modern ve sade çizgili mobilyaları daha çok severim. Alabildiğine az oyma ve kakma, natürel ahşap, düz renkler bana hitap eder. Ama işte bu tel dolap ve şifonyeri çok orijinal buldum, eğer mutfağım açık mutfak olmasaydı, modern bir mutfağa renk katmak için kullanılabilecek hoş bir detay olabilirdi diye düşünüyorum.

Nostaljik Tel Dolap ve Sifonyer
Veya salonun bir köşesine konulup, içerisine vintage bakır aksesuarlar, yanına tek bir berjer ve bir adet rustik ayaklı ışık, karşısına şifonyer ve üzerinde eski bir radyo ile kullanılabilirdi.

Maalesef şu an evimde hiç yer olmadığı, bırakın eşya almayı, elimdekileri azaltmam gerektiği için bunlara bakarak iç geçirdim!

2 yorum:

  1. ben evime böyle bir parçayı almayı çok isterim kendisine ba-yıl-dım hatta odamda yer olsa onu alır içine de kozmetik-bakım eşyalarmı koyardım ama maalesef sadece benim girebileceğim kadar bir çember kalacak odamda bu kış=) MC bu bloğa da bayılıyorum bir sonraki postta ilham aldığın dekorasyon bloglarını yazar mısın?

    YanıtlaSil
  2. ben bayildim yalniz. eski ya da eski gorunumlu her seye asik oldugum icin bunu da cok sevdim.

    http://the-lizard-queen.blogspot.com/

    YanıtlaSil